Regjisorja e “Barbie”: Futem fshehurazi në shfaqet e filmit për të parë reagimin e audiencës!

Filmi “Barbie” u bë zyrtarisht filmi me fitimet më mëdha duke lënë pas projekte të mëdha kinematografike.

Shkrimtarja/regjisorja e “Barbie”, Greta Gerwig donte të merrte reagime ndaj filmit të saj në kohë reale, shkruan CNN.

Advertisement

Gerwig u shfaq në kinema gjatë fundjavës së hapjes së filmit të suksesshëm në Korrik, ku ajo zbuloi se do të qëndronte prapa për të vëzhguar audiencën që reagon ndaj filmit.

“Shkova nëpër teatro të ndryshëm dhe qëndroja në një farë mënyre prapa, dhe pastaj do ta rrisja volumin nëse do të ndjeja se nuk po luante në nivelin e përsosur,” tha ajo në një panel diskutimi në Festivalin e Filmit në Londër, BFI sipas The Hollywood Reporter.

Gerwig shtoi gjithashtu se bërja e filmit ishte koha “më e gëzuar” që ajo ka pasur ndonjëherë. “Kështu që, mendova, nëse mund të bëj një film që është gjysmë po aq argëtues për t’u parë sa për të bërë, mendoj se ndoshta ne kemi marrë një goditje,” tha ajo.