Pink Floyd mundin EMI

Kështu gjykatësi i ka dhënë të drejtë grupit të famshëm rock duke u bazuar në klauzolën e kontratës së firmosur asokohe nga EMI dhe grupi, klauzolë e cila detyronte etiketën diskografike që të ruante integritetin artistik të albumit. EMI tashmë duhet të paguajë 40 mijë stërlina në kosto ligjore plus edhe një gjobë që do të saktësohet në vijim.

Advertisement