Për herë të parë në publik

Jamie Dornan dhe Dakota Johnson, yjet e “Fifty Shades of Grey” (që kanë luajtur Christian Grey dhe Anastasia Steele në përshatjen e novelës më të famshme) janë shfaqur në intervistën e parë live për publikun në programin “The Today Show”. Protagonistët nuk dukeshin të kishin shumë kimikë mes njëri-tjetrit. Ata treguan se sa “teknike dhe koreografike” ishin skenat e seksit në film. Gjithashtu ofruan edhe disa çaste nga filmi i cili do të shfaqet nëpër kinamatë mbarëbotërore më 13 Shkurt 2015. Ja tek e keni intervistën e tyre dhe trajlerin zyrtar të filmit:

[youtube=http://youtu.be/90mo_Fk_414&showinfo=0&rel=0]

[youtube=http://youtu.be/z4nJX8snP4s&showinfo=0&rel=0]