Pendohet për gjoksin

    “E kam bërë operacionin dhjetë vite më parë. Kalova nga masa 32B në DD ndaj m’u desh pak kohë që të mësohesha. Nuk doja t’a zmadhoja aq shumë gjoksin. Më pëlqen fakti se nuk kam nevojë të vesh të brendshme push up, por mund të kisha ndenjur dhe natyrale”,- ka thënë Carmen Electra.

    Advertisement