Duhet t’i keni patjetër

    Sipas raportimeve në Amerikë shitjet e qerpikëve fallco janë rritur me 6,2% duke shënuar një total prej 44 milion $. Në krye të preferencave të blerësve qëndrojnë produkte si Latisse, Rocasuba Rapidlash dhe L’oreal Lash Serum.

    Advertisement