Pendohet për fotot në PLAYBOY

    Vajza është penduar që ka pozuar nudo për revistën në Dhjetor të vitit 2007. “Më vjen keq që pozova për Playboy. Isha shumë në siklet. Mamaja më nxiti. Më tha që t’a bëja shërbimin fotografik sepse ndoshta nuk do m’a kërkonim më një gjë të tillë. Asokohe nuk kishim filluar akoma me reality show‐n tonë, askush nuk më njihte. Sipas mamasë time do të kisha ato foto fantastike për t’i parë kur të vija në moshën e saj”,‐ ka thënë Kim. Gjithsesi, Kim ka pozuar nudo së fundmi edhe për Harper’s Bazaar dhe pranon se është ndjerë shumë më rehat se për Playboy.

    Advertisement