Imazhet e reja të Estée Lauder

    Modelja franceze Constance Jablonski dhe modelja kineze Liu Wen do t’i bashkohen kështu armatës së yjeve të cilat kanë qenë më parë imazhe të kompanisë prestigjoze, përmendim: Hilary Rhoda, Carolyn Murphy, Elizabeth Hurley and Gwyneth Paltrow. Dy imazhet e reja do të jenë imazhet e fushatave publicitare duke filluar qe nga Qershori 2010.

    Advertisement