James Bond preket nga kriza

    Producentët Michael G. Wilson dhe Barbara Broccoli kanë bërë të ditur se janë pezulluar punimet për kapitullin e ri të sagës së famshme të Agjentit 007. Lajmi ka ardhur si pasojë e të ardhmes jo fort të sigurt të MGM. I parashikuar të dilte nëpër kinematë amerikanë në vitin 2011 – 2012, tashmë filmi mbetet i pezulluar deri në një njoftim të dytë.

    Advertisement