Princ Harry dhe Meghan Markle janë kapur në një situatë mjaft komike duke shkëmbyer shikime të cilat kanë lënë të kuptohet sa mirë u morrën vesh mes tyre dhe duke mos i përmbajtur dot të qeshurat.

Pak para kësaj, Payne tha se priste me padurim të këndonte këngën e John Mayer, “Waiting on the World to Change,” sepse sipas tij ishte shumë aktuale, duke bërë edhe një gjest me muzikantët e tjerë.

Të ketë qenë kjo arsyeja?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.