E dalloni dot?

Edhe pse nuk ka postuar prej disa ditësh, ajo që ra në sy ishte fshirja e disa fotove që kishte publikuar gjatë udhëtimit në Kaliforni.

Advertisement

E kemi fjalën për Lorin e cila është kthyer sot me një foto të re dhe ato tri që kishte fshirë.

cute little prickle pickle

A post shared by Lori Hoxha (@lorihoxha) on

? and ☀️

A post shared by Lori Hoxha (@lorihoxha) on

give a girl a new pair of sunglasses and she’s back to business @optika_1

A post shared by Lori Hoxha (@lorihoxha) on

 Por ka një ndryshim të dukshëm në pamjen e Lorit dhe nuk janë syzet e diellit që ajo thekson, por flokët…

Me sa duket bukuroshja 22-vjeçare ka vendosur extention… Vërtet mund të ishin disa ditë larg Instagramin, por jo aq sa flokët të rriteshin kaq shumë.