Na kishte munguar…

Kënga është kolona zanore e filmit të ri nga Ava DuVernay për Disney, “A Wrinkle in Time”. Këngëtarja e famshme e “Smooth Operator” sjell këtë projekt së bashku me producentin No I.D. si një baladë sophisti-pop.

Advertisement

Pjesë e kastit të filmit A Wrinkle In Time, i përshtatur nga romani i Madeleine L’Engle (1962) , do të jetë Oprah Winfrey, Reese Witherspoon dhe Mindy Kaling. Filmi pritet të dalë në ekranin e madh më 9 Mars. Ndërkohë shijoni këngën më poshtë:

Kujtojmë që këngëtarja britanike i ka munguar tregut muzikor që nga viti 2010 me albumin e saj “Soldier of Love”.