NRG gives U Sebastien Leger!

6 Pyetje në 106,6 për 16 Fitues në 16 Prill! Jeni gati? Atëherë përgjigjuni pyetjeve:

1. Listoni të paktën 6 nga hitet e Sebastien Leger

Advertisement

2. Listoni të paktën 6 artistë internacionalë për të cilët ka remixuar Sebastien Leger

3. Në ç’moshë u fut Sebastien Leger në akademinë e muzikës dhe për çfarë studioi ai?

4. Në ç’vit publikoi EP-në e parë?

5. Cila ishte sfida që Sebastien Leger i kish vënë vetes për vitin 2009?

6. Në cilin vend të Top 100 DJ-s të DJ Mag është renditur Sebastian Leger për vitin 2009?

Bëhuni pjesë e quizz-it dhe 16 të paret që do t’u përgjigjen saktë pyetjeve do të fitojnë automatikisht biletën për në eventin e 16 prillit Sebastien Leger @ Lollipop. Përgjigjet dërgojini me një sms në numrin 069 43 56 666 ose dërgoni një e-mail në adresën [email protected].

Stay Tuned!