Një sfidë e vështirë

    Është 42 vjeçare, ka dy vajza dhe ka si qëllim të shëndoshet akoma më shumë. Ajo do të jetë gruaja më e shëndoshë e botës. Për momentin peshon 273 kg. Merr çdo ditë rreth 12 mijë kalori dhe vesh masën XXXXXXXL.

    Advertisement