“Ndihem si i martuar”

    “E konsideroj veten si burrë i martuar. Kam një familje. Në moshën time babai ka qenë i martuar dhe mamaja më ka lindur kur ishte vetëm 15 vjeç”,‐ ka thënë ai për botimin brazilian të Vogue. Bukuroshi ka pranuar se bëhet xheloz për vëmendjen që të tjerët i kushtojnë Madonna‐s, por ai nuk është i vetëm. Edhe kjo e fundit bëhet xheloze kur ndonjë vajzë tjetër i afrohet atij. Psh. një natë Lindsay Lohan u përpoq të festonte me Jesus, por kur Madonna e mësoi ndaloi që kjo të ndodhte. Sigurisht që Jesus nuk donte t’a mërziste dhe nuk diskutoi.

    Advertisement