Një keqkuptim i vogël apo probleme të mëdha midis Kate dhe Harryt? Kapen në një situatë jo të bukur

Dukesha Meghan dhe Pricni Harry jan bërë prindër prej shumë pak kohësh. Dalja e parë e saj në publik ishte në paradën “Tropping the color”, ku ishte mbledhur gjithë familja mbretërore.

Përvec djalit të vogël të princit William dhe Kate, një ngjarje jo e bukur ka tërhequr vëmendjen e mediave. Një zënkë midis Meghanit dhe Harryt. Sipas një personi që “Daily mail” mori për të deshifruar buzët, ata kanë thënë:

Meghan tenton të flasë me Harry-n dy herë:

Herën e parë, i thotë diçka dhe ai i jep një përgjigje të shkurtër që duket të jetë: “Po, ashtu”

Herën e dytë, kur ajo kthehet ai i thotë: “Kthehu dhe shiko andej”.

Ndoshta këto janë thjesht rregullat që duhen ndjekur dhe nuk ka asgjë për tu shqetësuar.

/Living/