‘Barbie’ sjellë koleksionin me kukulla, me gratë që kanë lënë gjurmë

“Barbie” është kukulla më e famshme në botë.  Drejtues të kompanisë që prodhon këtë kukull kanë realizuar një pyetësor drejtuar nënave lidhur me preferencat që kanë ndaj “Barbieve”.

Rreth 86% të të anketuarave janë përgjigjur se janë skeptike rreth blerjes së këtyre kukullave pasi i frikësohen modelit ndaj të cilit vajzat e vogla do të ekspozohen.

Për këtë arsye drejtuesit e kompanisë vendosën të prodhojnë një seri me 17 kukulla që personifikojnë 17 gra të talentuara dhe që kanë lënë gjurmë në historinë e njerëzit.

r1r2r3r4r5r6r7r8r9r10r11r12r13r14r15r16r17

/Opinion.al/