Ditën e djeshme, Duka dhe Dukesha e Sussex, Harry dhe Meghan, bënë daljen e tyre të parë publike pas dasmës.

Advertisement

Ata ishin të pranishëm në 70-vjetorin e ditëlindjes së Princit Charles në Buckingham Palace. Princi Harry ka marrë fjalën, në këtë përvjetor të rëndësishëm, por diçka e ka vënë atë në siklet gjatë fjalimit. Teksa nderonte të atin, një bletë i ka kaluar shumë pranë, dhe Harry ka ndalur fjalimin e tij.

“Më falni, ajo bleta më preku vërtet”,-është shprehur princi Harry.

Kaq tha Harry dhe Meghan nuk e mbajti dot të qeshurën bashkë me Camilla-n e më pas Princin Charles.