Madonna ka publikuar videon “Ghosttown”. Ky është singëlli i dytë zyrtar nga albumi “Rebel Heart” i artistes. Terrence Howard është bashkëprotagonist në videon me regji të Jonas Åkerlund. Dy artistët janë shpirtrat e vetëm të mbijetuar në qytetin post-apokaliptik deri në momentin që u bashkohet edhe një djal i vogël dhe së bashku përpiqen për të mbijetuar. Ja tek e keni videon. Shikim të mbarë!