NEW MUSIC | Lana Del Rey – “Fuck It I Love You” & “The Greatest”

Lana Del Rey është rritur në Nju Jork, por kurrë nuk do ta merrnit me mend këtë fakt ngavideoja e saj më e fundit.  Këngëtarja shfaqet në çdo detaj si një vajzë nga Kalifornia  për “Fuck It I Love You” dhe “The Greatest.” Për më tepër shijojeni:

Advertisement