NEW MUSIC | French Montana: “Writing on the Wall” ft. Post Malone, Cardi B, Rvssian

Pasi e nisi javën me një trailer për MONTANA, albumin e tij të ardhshëm,  French Montana e mbylli javën me publikimin e singëllit të tij të parë zyrtar. Singëlli “Writing on the Wall”  vjen në bashkëpunim me artistët Post Malone dhe Cardi B si dhe producentin Rvssian.

 

Advertisement