Turi qenka me fat!

Në një intervistë pak kohë më parë, këngëtarja është shprehur se i pëlqen shumë të gatuajë dhe provon shpesh receta të reja dhe se Turi i pëlqen shumë pjatat që ajo gatuan.

Advertisement

Me sa duket nuk e kishte gabim. Orinda Huta ka postuar këtë herë disa foto e video në Instagram duke përgatitur një darkë të shijshme (të paktën kështu duket nga pamjet).

Mmmm, do donim shumë të dinim recetat e tyre!