Më në fund vjen trailer-i i parë i filmit të Lady Gagës, “A Star Is Born” (Video)

Ehh, kur luan në të dhe Bradley Cooper…

Trailer-i zyrtar i filmit të parë të këngëtares Lady Gaga, “A Star is Born” është këtu mes nesh dhe duket kaq i mirë…

Advertisement

I bazuar në filmin e William Wellman të vitit 1937, dhe i ribërë në vitin 1954, pastaj edhe në vitin 1976, gjithnjë duke përfshirë yje të mëdha të muzikës, tashmë po vjen bashkë me këta dy artistë Bradley Cooper dhe Lady Gaga.

Filmi pritet të dalë në kinema më 5 tetor.