Madonna bëri tatuazhin e parë në moshën 62-vjeçare, çfarë ka të veçantë?

Ka një herë të parë për gjithçka.

Madonna, tashmë 62 vjeç, vendosi të bëj tatuazhin e saj të parë. “L.R.D.M.S.E” janë shkronjat e emrave të falimjes saj. Madonna është nënë e gjashtë fëmijëve: Lourdes 24 vjeç, Roço 20 vjeç, David 15 vjeç, Mercy 14 vjeç dhe binjakët, Estere dhe Stella 8-vjeçarë.

Advertisement

 

“Bojë për herë të parë”- shkroi këngëtarja në një postim, “Si një e virgjër”.

Ajo postoi foto në Instagram, të hënën në mbrëmje, duke dokumentuar çdo hap të procesit.