10 më të kërkuarit në Google dhe 3 pyetjet kryesore që njerëzit bënë për 2020-ën

Nuk ka ndonjë çmim për më të kërkuarit në Google. Çmimi i vetëm është interesi që njerëzit kanë pasur për të. Në prag të fundvitit, Google publikoi më popullorët.

Phillip Schofield që tregoi në muajin shkurt, pas më shumë se 20 vitesh martesë, që është homoseksual.

Advertisement

Carole Baskin

Joe Exotic

Jordan North

Elon Musk

Prince Harry

Kanye West

Ruthie Henshall

Johnny Depp

Tom Hanks

Disa prej skandaleve në të cilat janë përfshirë, të tjerë prej përballjes së hershme me koronavirusin. E meqë jemi tek koronavirusi, edhe fjalitë e pyetjet më të shpeshta ndaj Google kanë qenë: “Si të bësh maskë vetë në kushte shtëpie”, “Si të bësh dezinfektant në kushte shtëpie” dhe “Si të bësh bukën vetë”.