Lodër seksi me diamantë

    Ndoshta duhet t’i blini lodrën e seksit më të shtrenjtë në botë që u prezantua në Paris të hënën. Lodra e seksit flori i bardhë ka në të një unazë me 117 diamante. Ooooo sa romantike. Menaxheri i Maison Victor, ka thënë: ”Kjo lodër seksi është krijuar për njerëzit e pasur që duan të shprehin dashurinë e tyre në një mënyrë shumë speciale”. Dhe në fakt jemi të bindur që lodra 55 000$‐ëshe do i bëjë partneret të thonë PO shumë herë radhazi :).

    Advertisement