SHBA – Marrëveshje me Rusinë

Lajmin e bëjnë të ditur mediat ndërkombëtare, të cilat i referohen një burimi pranë Kremlinit. Sipas burimit, dy vendet kanë rënë dakord mbi të gjitha dokumentet dhe ceremonia e firmosjes së marrëveshjes se re do të mbahet në Pragë.

Advertisement