Lista e Schindlerit në ankand

    Dokumenti është shkruar në vitin 1945 nga biznesmeni gjerman dhe nga financieri Itzhak Stern. Kopja që do të shitet në sitin britanik momentsintime.com mendohet të jetë e parafundit listë. Ruhej nga familja Stern. Kopjet e tjera janë nëpër muze.

    Advertisement