Just married!

    Në një e-mail dërguar miqve Isla shkruan: ” Ja dolëm! U martuam. Ishte dita më e bukur e jetës sime dhe e ndjeva mungesën tuaj shumë. Ju mendova në çdo moment, por unë dhe Sacha donim që në ceremoni të ishim vetëm ne”. Çifti ka edhe një vajzë 2 vjeçare dhe janë të fejuar që prej vitit 2004. Për herë të parë u takuan Sydney në vitin 2002.

    Advertisement