Liam Gallagher zgjerohet

Këngëtari i mëparshëm i OASIS, ka markën e tij të veshjeve PRETTY GREEN që për momentin është vetëm për meshkuj. “Shumë vajza janë duke më pyetur nëse do të bëjmë një linjë dhe për to dhe përgjigja është PO!”,‐ ka thënë Liam. Për momentin këngëtari mësohet se do të lançojë edhe një linjë aksesorësh për meshkuj.

Advertisement