Aromë AKON-i

AKON ka nxjerrë në treg dy parfume KONVICT FEMME dhe KONVICT HOMME, shishja e të cilëve ka formën e prangave. 10% nga çmimi i shitjes së parfumeve 42$ do të shkojë në favor të KONFIDENCE FOUNDATION që i dedikohet rritjes së ndërgjegjes publike për kushtet e jetës në Afrikë.

Advertisement