Lana Del Rey duke kënduar “You Must Love Me”

Javën e kaluar, një video jashtëzakonisht e bukur u shfaq nga Lana Del Rey duke kënduar dhe kërcyer së bashku me këngën e saj “Cherry” në një bar karaoke me disa tifozë. Ka kuptim që LDR, dashamirëse ashtu siç është, do të donte t’u jepte tifozëve një përvojë pozitive, madje edhe në një mjedis totalisht të rastësishëm.

Kjo është dhe arsyeja pse lajmi i publikimit të një cover të ri (5 mars) ngjall kureshtje. Zgjedhja e këngës, gjithashtu, është e përshtatshme: “You must love me”, nga musical Evita.

Advertisement

Madonna e këndoi këngën e para në 1996, përshtatja në film që ju bë shfaqjes.