Steve Aoki dhe Lil Uzi Vert, të çmendur pas arit! (VIDEO)

Asgjë nuk e bën zemrën tonë të rrahë më shpejt se TRL alums bashkuar për të krijuar diçka legjendare. Steve Aoki dhe Lil Uzi Vert kanë bërë pikërisht këtë me këngën e tyre të fundit “Been Ballin” dhe tani ka një video muzikore zyrtare të këtij bashkëpunimi.

Duke pasur parasysh se kënga është rreth detajeve të të qënit një mason, video tregon pikërisht si artistët duan të shpenzojnë paratë e tyre: të gjitha tek floriri. Kënga është pjesë e albumit më të fundit të producentit Kolony. Shijoni për një moment të gjitha monedhat dhe zinxhirët në videon më poshtë.

Advertisement