Lady Gaga nuk është femër?

Kanë filluar të qarkullojnë dyshime për gjininë e vërtetë të Lady Gaga. Në një video që qarkullon në You Tube, duket diçka e dyshimtë nën minifundin e kuq që Gaga kish veshur gjatë performancës në një koncert (shih foton). Ç’është e vërteta, dyshimet e këtij lloji kanë ekzistuar edhe më parë. Ushqyes dyshimesh është padyshim dhe sjellja e saj seksuale ambigue, disa veshje të caktuara, “protesta mashkullore”, homoseksualitet i theksuar i performuar sipas rasteve. Sigurisht që dyshimet do të shtohen akoma më tepër dhe pasi t’a shihni videon në internet. E hypur në një motor, Lady Gaga-s në zbritje i duket diçka e pazakontë mes këmbëve. Të jetë vallë kjo prova që gjendemi përballë një hermafroditi? Është një vizion optik shkaktuar nga dritat dhe këndi i filmimit, apo është një protezë e vendosur qëllimisht për të ushqyer skandalin e radhës? Do të presim e do t’a kemi një përgjigje.

Advertisement