Sulmeve të ndjekësve virtualë për bashkëshorten, aktori i njohur turk, Kivanç Tatlitug ua ka kthyer gjithmonë përgjigjen.

Advertisement

Pavarësisht se si duket për sytë e tyre, për sytë e tij, ajo është më e bukura.

Basak Dizer Tatlitug, bashkëshortja e aktorit të njohur turk, është 40 vjeç, ndërsa Kivanç është 34.

Pavarësisht diferencës prej 6-vjetësh, arkitektja duket sikur është në fillim në viteve 30. Dhe për këtë, ajo zbulon edhe sekretin e kësaj rinie që i ka ndaluar shkruan “Class”.

Basak Dizer rrëfeu për revistën “InStyle” se sekreti i pamjes së saj është aktiviteti fizik “Prej 10 vjetësh unë bej pilates. Nuk konsumoj cigare dhe alkool po ashtu preferoj të pijë vetëm caj jeshil”- rrëfen bashkëshortja e Kivanç.