Kto janë disa nga yjet që tërhoqën vëmendje me veshjet e tyre në “Met Gala” (Foto)

Ditën e djeshme, që ishte dhe e hëna e parë e muajit maj u mbajt mbrëmja e njohur, “Met Gala”.

Teksa parakalonin në teptin e kuq, yjet bënë që të flitej vetëm për ta dhe veshjen e tyre atë mbrëmje. Prandaj dhe revista “People” dhe “Vogue”, kanë zgjedhur të veshurat më mirë të mbrëmjes.

Advertisement

Këtë vit, tema e Met Gala ishte “Trupat Qiellorë: Moda dhe Imagjinata Katolike”, e cila tregon se si katolicizmi ka pasur ndikim mbi modën përgjatë gjithë historisë.