Ditën e djeshme bëmë të ditur se Eminem dhe Ed Sheeran do sillnin klipin e këngës “River” në Ditën e Shën Valentinit.

Sigurisht që kënga është vërtet e bukur, por ka diçka që nuk shkon me klipin…

Advertisement

Videoja muzikore duket më shumë si një kombinim i “Stan” dhe “Love The Way You Lie”. Është e qartë se tema e videos duhet të jetë kjo, por shpresonim që Eminem ta jepte atë në një mënyrë më origjinale. Por 7 minuta klip dhe duke pasur të njëjtën ndienjë si “Stan” / “Love The Way I Lie”?  Hmmm, jo!

“River” është singëlli i dytë i albumit Revival.