Kështu ndodh kur qëndron gjithë ditën në shtëpi…

Klaudia Pepa është shembulli më i mirë që na tregon se kur nuk ke  çfarë të bësh në shtëpi, mund edhe thjesht të kërcesh duke dëgjuar Whitney Huston me këngën “I Wanna Dance With Somebody” dhe të rrish gjithë ditën në shtrat.

Advertisement

Veshur me një body ngjyrë leja dhe pa reçipeta, balerina e talentuar, na tregoi disa lëvizje të saj, duke e kthyer kështu një ditë të zakonshme në shtëpi dhe pa punë, në një ambient argëtimi.

Quando stai tutto il giorno a casa ????‍♀️

A post shared by Klaudia Pepa (@klaudiapepa) on

Ehh, sikur të ishte kështu edhe për ne!