Kur Stormi erdhi në jetë, interneti filloi me aludimet e vetase babai i vërtetë ishte Tyga, ish i dashuri i Kylie-t. Madje ai kërkoi dhe një test atësie, që iu mohua pa shumë fjalë.

Advertisement

 

Tani, interneti është i bindur se Stormi nuk është fëmija i Travis, por truprojen e Kylie-it, që për hir të së vërtetës është kaq joshës…

Truproja i saj quhet është  Tim Chung, dhe nga fotot në Instagram duket më shumë si model. Hidhini një sy:

lookout

A post shared by TIM CHUNG (@timmm.c) on

Waiting on warmer weather

A post shared by TIM CHUNG (@timmm.c) on

Weekend ✌?

A post shared by TIM CHUNG (@timmm.c) on

Tani i hedhim një sy ngjashmërisë së Stormi-t më të.

A nuk është e frikshme ngjashmëria e tyre? ??