Kjo vajzë është personi i preferuar i Stresit (Foto)

Ka kohë tashmë që “bad boy”, Stresi, është kthyer në “good boy” dhe kjo ka ndodhur pas fejesës me vajzën që i ka rrëmbyer zemrën.

Edhe pse mundohet ta mbajë sa më private, ai nuk i kursen dedikimet e dashurisë për Kejsin. “Personi im i preferuar’,- shkruan ai mbi foton e postuar së fundmi duke iu drejtuar të fejuarës.

Advertisement

Nëse kthehemi pas në kohë dhe kujtojmë Stresin e dikurshëm, shohim sa i transformuar duket ai sot dhe e gjitha falë dashurisë.