“Ndaloni së gënjyeri, ju nuk jeni 15 vjeç”! Fansat kanë reaguar kur Kim Kardashian ka postuar foto të rralla të saj si adoleshente, por ndjekësit e saj nuk e besojnë dhe thonë se ajo duket e njëjtë.

Ajo është një nga personazhet që ka numrin më të madh të ndjekësave në Instagram, me rreth 102M. Por, Kim Kardashian ka lënë me gojën hapur fansat e saj kur ka postuar foto që ishin kujtime nga jeta e saj si adoleshente.

Advertisement

Ndjekësit thonë se Kim ka ndryshuar shumë për këto vite. Madje disa prej tyre komentojnë se ajo edhe ka gënjyer për këtë fakt.

Hmmm…! Ju si mendoni?