Kiara i drejtohet Luizit / ‘Kur nuk je bërë këto 37 vite, nuk bëhesh më’!

Kiara vazhdon të ketë të njëjtin qëndrim si ditën e parë me Luizin.

Edhe pse ky i fundit i ka shprehur hapur pëlqimin dhe gjithmonë i ka qëndruar pranë për çdo gjë, Kiara ende nuk ka krijuar besim.

Advertisement

Në dhomën e gjumit, Kiara i tha Luizit se është turp që një vajzë më e vogël se ai, ta mësojë atë sesi të sillet.

Kur nuk je bërë 37 vite, nuk do bëhesh më, tha Kiara, vetëm nëse ndodh ndonjë mrekulli.

Ndiqni bisedën mes tyre më poshtë.