Kiara ‘harron’ Luizin, kërkon Bjordin që ti bëjë kafen e mëngjesit!

Disa prej banorëve kanë treguar kujdes të veçantë për Kiarën dhe i kanë qëndruar në gatishmëri për çdo kërkesë të saj, deri sa të rikuperohet.

Luizi, i cili edhe ka shprehur pëlqimin ndaj Kiarës, ndonëse u kujdes ditë e natë për të, mesa duket nuk dha maksimumin.

Advertisement

Mëngjesin e sotëm, kur Bjordi dhe Luizi ishin ulur bashkë në oborr, Kiara kërkoi nga Bjordi që t’ja bënte ai kafen. Kërkesa e saj, duket se nuk u prit mirë nga Luizi.