‘Luizi!!‘/ Banorët të gjithë kundër tij, por publiku e shpëtoi të parin! Olta: Je bërë si klloun!

Të gjithë banorët dhanë emrin e Luizit si personi që duhet të lërë shtëpinë , por Arbana tha se ai është i pari që i shpëtoi eleminimit të djeshëm.

Qëndrimi i tij në shtëpi shënoi dhe debatin e parë mes tij dhe Oltës.

Advertisement

Olta : Je bërë si klloun, të mban publiku që ti argëtosh !

Luizi: Sa hap gojën ti ndërrojnë stacion, ti ruhu tani!

Olta: Ti s’ke kapacitet te më dalësh përballë! E di mirë më kë po flet!