Khloe Kardashian është shumë pranë datës së lindjes, madje mund të jetë tani duke lindur.

Por ndërkohë që të gjithë jemi fiksuar tek lindja e saj, i dashuri është shumë i zënë duke tradhëtuar.

Advertisement

TMZ dhe The Shade Room, të dy raportojnë se fundjavën e kaluar, basketbollisti u pa me një vajzë duke u ngjitur në dhomën e tij të hotelit. Vajza doli orë më vonë me një çantë të madhe Louis Vuitton.

TSR STAFF: Myeisha E.! @myeisha.essex ________________________________________ #Roommates, there’s more!!!! ________________________________________ So earlier today, video of Tristan at a NYC club leaked and you can see a girl all up in his grill. Well, #Roomies THE TEA RUNNETH OVER!!! We have exclusive footage of the two of them leaving the DAY party (where you saw her all up in his face) together and arriving back to his team HOTEL around 8:30pm on April 7th. He got there wearing a black Supreme jacket, and FOUR hours later, the pair reemerge from the hotel with Tristan changing his outfit for the next event. _______________________________________ Then they hopped into the same SUV and headed to Soho House (for the night party) in the Meatpacking district, which is a member’s only club with strict cellphone policy. Then at 5am, they returned to his hotel together AGAIN and he even held the door open for her like a gentleman. _______________________________________ The next day (April 8th), she was seen again leaving the hotel (while Tristan stayed behind in the hotel) around 8pm still wearing her exact same outfit as the night before. Sis even had an overnight bag in hand! ?: Splash News #TSRExclusive

A post shared by The Shade Room (@theshaderoom) on

 As Khloe Kardashian, as Tristan Thompson s’kanë komentuar në lidhje me incidentet, por sipas raportimeve Kim K është tepër e inatosur.