Janelle Monáe sapo publikoi klipin e këngës shkëputur nga albumi i saj i ardhshëm “Dirty Computer” (i cili del në treg më 27 prill).

Kënga mban titullin “Pynk”, producentja e së cilës është vetë ajo…Grimes.

Advertisement

Duke folur për konceptin e këngës, Janelle tha:

“PYNK është një kremtim i pjellorisë, i dashurisë ndaj vetes, seksualitetit dhe fuqisë së gruas! PYNK është është ngjyra që na bashkon të gjithëve, sepse roza është ngjyra që gjendet në gjithë skutat e errëta të qënies njerzore … PYNK është vendi ku lind e ardhmja… ”