Këta të famshëm kanë kërkesa të çuditshme nëpër hotele

Të famshmit kanë kërkesa të shumta kur bëhet fjala për të qëndruar në hotele.

Por ka edhe nga ata që i kalojnë kufijtë, duke bërë kërkesa të çuditshme. Klikoni mbi foto për të parë se çfarë kërkojnë yjet në hotele.

Advertisement

Justin Timberlake – JT me sa duket është i fiksuar pas pastërtisë. Kur shkon në hotele, këngëtari kërkon që bravat e dyerve të dezinfektohen. Thuhet se ai merr edhe një shtroje për dyshemenë nëpër hotele, të kompletuar me një Playstation, palestër private dhe filtra kondicioneri.

na_5d650eb8d1422

Madonna – Madonna është Mbretëresha e Popit, si dhe Mbretëresha e kërkesave të shërbimit në hotel. Në vitin 2011, ajo me sa duket kërkoi që dhoma e saj e hotelit në Berlin të rinovohej, me vlerë 15,000 dollarë amerikanë. Raportet thoshin se dhoma e hotelit ishte e rikonstruktuar dhe instalimet e dritave ishin të reja. Gjithashtu ajo kishte kërkuar që edhe shtrati t’i zëvendësohej.

Eminem – Eminem ka kërkesa mjaft bezdisëse kur shkon në hotele. Reperi raportohet se kërkon fletë metalike për t’ua vendosur dritareve që të bllokojë dritën. Gjithashtu ai kërkon shumë zhurmë që ta zërë gjumi. “Zhurma dhe errësira e bëjnë Eminemin që të bëjë një gjumë të mirë.

Katy Perry – Katy Perry ka disa kërkesa interesante kur kontrollon në hotele. Këngëtarja raportohet se kërkon një suitë presidenciale, si dhe pesë suita të vogla. Për më tepër, ajo gjithashtu kërkon 45 dhoma teke, të gjitha në një kat. Kërkesa të tjera përfshijnë mëngjes falas dhe internet

Elton John – Këngëtari dinamik pati një kërkesë të cuditshme në Mars të vitit 2013. Ai kërkoi një dhomë të tërë hoteli vetëm për syzet e tija. Këtë zakon nuk e ka braktisur dhe në çdo hotel ai kërkoi një dhomë shtesë për disa nga koleksionet e tij të syzeve sepse ato kanë nevojë për një temperaturë prej 16 ° C.
Mariah Carey – Mund të prisni që kjo divë të ketë porositë e saj të çuditshme. Në 2005, ajo festoi 35-vjetorin e ditëlindjes në Hotelin Baglioni në Londër. Me sa duket ajo rrethoi hotelin,shtroi një qilim të kuq për tu futur brenda. Carey mori me qira 15 dhoma dhe u përgatit me 50 valixhe.

/TopChannel/