Këngëtarja amerikane i flet ashpër Donald Trump-it në këngën e saj të re

Demi Lovato është kthyer më mirë se kurrë, pavarsisht se në këngën e saj të re ajo dëshmon se po jeton një vit të mallkuar. Ajo dha performancën e saj në Billboard Music Awards.

Në tekstin e këngës  vihet re një mesazh për “Kryekomandantin”, i cili është  Donald Trump. Këtë e kuptojmë nëse bëjmë një shfletim se kush është Komandanti i Përgjithshëm i Ushtrisë Amerikane, do të zbulojmë shumë shpejt që është Presidenti. Por gjithashtu dhe Demi e konfirmoi për CNN se kënga përfshin Trump-in.

Advertisement

Me termin “Commander in Chief”, Demi i flet Donald Trumpit drejtpërdrejt dhe i thotë se veprimet e tij të pakuptimta i kanë shkaktuar vendit dhimbje. “Ne nuk jemi peng në lojën tuaj“-iu drejtua ajo presidentit drejpërdrejt.

were you ever taught when you were young
If you mess with things selfishly, they’re bound to come undone?
I’m not the only one
That’s been affected and resented every story you’ve spun

And I’m a lucky one
‘Cause there are people worse off that have suffered enough
Haven’t they suffered enough?
But you can’t get enough of

Kënga e re e Demi Lovato, “Commander in Chief”  është cilësuar si një himn anti-Trump.

 

 

Burimi: Revista Class