Keith Urban performon një cover akustik të “Happier” nga Marshmello & Bastille. (VIDEO)

Në fillim të muajit Marshmello and Bastille  u mblodhën me të gjithë bandën për një version akustik të “Happier” . Kënga ishe e zhveshur totalisht, gjë që bëri që të evidentohej mjaft mirë teksti dhe mesazhi, duke e bërë interpretimin akoma më emocional. 

Nuk e dimë nëse ylli i muzikës country Keith Urban  u frymëzua nga ky interpretim i tyre, apo nëse butësia e këngës e kish bërë per vete, por siç mund të dëgjoni ai i dha shpirt interpretimit teksa ishte i ftuar në studion e KIIS1065  në Sidney, Australi. 

Kujdes, mund të emocionoheni… Mos na thoni që nuk ju paralajmëruam. :p