Thjeshtësia e cila e karakterizon ka bërë që njerëzit ta duan shumë dukeshën e Kembrixhit Kate Middleton.

Këtë here ajo ka vendosur të presë flokët e saj 17 cm dhe ti dhurojë ato për krijimin e parukeve për fëmijët që vuajnë nga kanceri. Flokët e dukeshës janë dërguar nga organizatën bamirëse Little Princess Trust, e cila ndihmon për të bërë paruke për fëmijët me kancer që kanë humbur flokët e tyre pas marrjes së kimioterapisë.

Advertisement