Kaq shumë ëmbëlsi në një foto, Alban Skënderaj emocionon me postimin e fundit

Pasi erdhi në jetë Ameli, Instagrami i Miriamit dhe Albanit ka marrë ngjyra të tjera.

Përpos postimeve lidhur me punën dhe aktivitetet e tyre të përditshme, ata postojnë dhe foto të vogëlushes së tyre, të cilat nuk harrojnë ti shoqërojnë me mbishkrime mjaft emocionuese dhe me shumë dashuri. Dhe postimi i fundit i Albanit ishte pikërisht kështu, kishte shumë dashuri, ëmbëlsi dhe emocion brenda saj.

Advertisement

“Drita e jetës sime”! ka shkruar Albani në foton e Ameli, e cila duket si një kukull e vogël që po sheh perëndimin e diellit